احتمال از سرگیری حملات یمن به تاسیسات نفتی عربستان-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

احتمال از سرگیری حملات یمن به تاسیسات نفتی عربستان

 عضو شورای عالی سیاسی یمن نسبت به پیامدهای از سرگیری جنگ بر اقتصاد عربستان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد علی الحوث روز شنبه بطور ضمنی از احتمال از سرگیری حملات به تاسیسات نفتی عربستان خبر داد.

وی در توئیتر نوشت: در صورت از سرگیری درگیری ها، وضعیت به سال های ۹۷ و ۹۸ بازخواهد گشت.

وی با اشاره به اعلام عربستان درباره مازاد بودجه این کشور در سال جاری افزود: با توجه به مازاد بودجه عربستان، توصیه می کنم مالیات ها را به خاطر آسایش شهروندانش اندکی کاهش دهد.

عربستان اواسط آذرماه اعلام کرد که ۲۷.۲ میلیارد دلار مازاد بودجه داشته است که این رقم معادل ۲.۶ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است که از سال ۲۰۱۳ بی سابقه است.

بودجه عربستان در سال ۲۰۱۹ و در اوج حملات این کشور به یمن با ۳۵ میلیارد دلار کسری روبرو شد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد.

این کشورها پس از ۷ سال تجاوز به یمن و کشتار هزاران نفر و تخریب زیرساخت‌های این کشور نه تنها به اهداف خود نرسیدند بلکه به دنبال ضربات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به عمق خاک آنها مجبور به پذیرش آتش بس شدند.

به دنبال رایزنی های سازمان ملل متحد و حسن نیت صنعا، ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ آتش بسی دو ماهه در یمن برقرار شدکه پس از دو دوره تمدید دو ماهه در تاریخ ۱۰ مهرماه بدون دستیابی به توافقی جدید به پایان رسید.

از مهمترین مفاد آن ورود ۱۸ کشتی حامل سوخت به بنادر الحدیده و اجازه دو پرواز رفت و برگشت هفتگی از فرودگاه صنعا بود، اما این آتش بس صدها بار توسط ائتلاف متجاوزان نقض شد.

دولت نجات ملی یمن، لغو محاصره، بازگشایی کامل فرودگاه صنعا و پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی استان های تحت اشغال مزدوران عربستان و امارات را شرط تمدید جدید آتش بس اعلام کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر